De emotionele rollercoaster van paars-witte held Teodorczyk: "Het is niet omdat je terug in België bent dat je zoiets vergeet hé"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Brugge
| 0 reacties
De emotionele rollercoaster van paars-witte held Teodorczyk: "Het is niet omdat je terug in België bent dat je zoiets vergeet hé"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jouw dierbare broer moeten begraven en daarna weer vol aan de (voetbal)bak moeten, het is allesbehalve evident. Lukasz Teodorczyk verdient dan ook veel respect voor wat hij gisteren presteerde. De Poolse topschutter scoorde op het veld van Club Brugge de 0-1. Een schrale troost, maar toch mooi.

Na afloop polsten we bij Matz Sels naar hoe het gesteld is met 'Teo': "Ik heb hem jammer genoeg niet meer gezien meteen na de match, omdat ik naar de dopingcontrole moest. Jammer genoeg ben ik niet in de kleedkamer geweest. Of hij anders was? Ja dat is normaal hé", aldus het sluitstuk van Anderlecht.  

"Hij is iemand die normaal gezien heel uitbundig is. Als je een dierbaar iemand verliest, is het logisch dat je iets meer teruggetrokken bent, maar op het veld was daar niet veel van te zien. Al ben ik nu niet echt specifiek met zijn match bezig geweest."

Klaar om te spelen

Ook trainer Hein Vanhaezebrouck kreeg op de persconferentie een vraag over de gemoedstoestand van zijn 26-jarige sluipschutter: "Het is moeilijk hé als je zoiets meemaakt. Het is niet omdat je terug in België bent dat je zoiets vergeet hé." 

De trainer van RSCA hield het kort en ingetogen: "Dat verlies raakt hem enorm en je voelt het nog altijd aan hem. Het zit nog altijd erg diep en dat zal nog een hele tijd in hem blijven zitten, denk ik. Maar okay, hij zei dat hij klaar was om, toch zeker een deel van de wedstrijd, te spelen. Dus ja, dan kan hij wel belangrijk zijn voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties