Hoe Simon Mignolet vanavond tóch nog de grote held van Liverpool kan worden: "Doet Klopp dat niet dan wint Real de Champions League"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Hoe Simon Mignolet vanavond tóch nog de grote held van Liverpool kan worden: "Doet Klopp dat niet dan wint Real de Champions League"
Foto: © photonews

Een Belg in de finale van de Champions League is natuurlijk altijd bijzonder, al zal Simon Mignolet vanavond wel vanop de bank moeten toekijken. Of toch niet helemaal? Jan Mulder komt met een geniaal plannetje op de proppen en zo kan 'Big Si' alsnog de grote held van de avond worden.

De Nederlandse analist en gewezen spits van Anderlecht haalt de mosterd bij zijn landgenoot Louis van Gaal: "Die trok de aandacht van de voetbalwereld toen hij op het WK in Brazilië doelman Jasper Cillessen, die 120 minuten foutloos had gekeept, vlak voor de penaltyreeks van Oranje tegen Costa Rica verving door Tim Krul."

Geniale ingeving

En die zet pakte geweldig uit: "Tim stopt twee elfmeters, Oranje was door en Gary Lineker tweette Van Gaal viral. Deze vermeende geniale ingeving wensen we Jürgen Klopp en de Belgische fans van Simon Mignolet ook toe. Dus bij de stand 3-3 na de verlengingen gaan we wisselen", aldus Mulder in zijn HLN-column. 

"Doet Klopp dat niet en blijft hij gewoon vasthouden aan zijn liefde voor een landgenoot (Loris Karius, red.) dan wint Real Madrid de Champions League en speelt Navas nog jaren voor de Koninklijke." Het zal toch maar eens gebeuren vanavond, denken we dan...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties