Duidelijke boodschap voor Mignolet: "Die moet straks tegen zijn kleinkinderen gaan zeggen dat hij vijf jaar op de bank heeft gezeten, dat wil je toch ook niet?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Duidelijke boodschap voor Mignolet: "Die moet straks tegen zijn kleinkinderen gaan zeggen dat hij vijf jaar op de bank heeft gezeten, dat wil je toch ook niet?"
Foto: © photonews

Het lijkt er meer dan ooit op dat Simon Mignolet voor een sleutelzomer in zijn carrière staat. Blijft hij bij Liverpool of kiest hij voor een nieuw avontuur? Drie analisten hebben zo hun mening en serveren onze Rode Duivel een gouden raad.

Na het dramatische optreden van zijn Duitse concurrent Loris Karius in de finale van de Champions League pakte Big Si nog uit met een schitterende reactie, maar het is maar zeer de vraag of Jürgen Klopp straks weer voor onze 30-jarige landgenoot gaat kiezen.

Er moet hoe dan ook een belangrijke knoop doorgehakt worden: "Wie weet is er volgend jaar een vaste plaats voor Mignolet of hij gaat naar een grote club in Duitsland of Spanje. Die moet straks tegen zijn kleinkinderen gaan zeggen dat hij vijf jaar op de bank heeft gezeten, dat dat zijn carrière is geweest. Dat wil je toch ook niet? Bij de nationale ploeg zit hij ook op de bank", verkondigt Aad de Mos. 



"Simon Mignolet denkt van zichzelf dat hij beter is dan Loris Karius en terecht! Hij mist deze finale van de Champions League en als dit dan gebeurt dan word je daar niet vrolijker van hoor", aldus Marc Degryse.

Ook Johan Boskamp spreekt klare taal: "Niet te geloven die Karius. Hij moet gewoon weg, Simon moet gewoon weg naar een andere club. Dat hij nog een contract heeft voor drie jaar? Ja maar goed, stel nu dat die jongen helemaal niet gaat spelen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties