Na het blunderwerk van Karius: heeft Mignolet nog toekomst bij Liverpool? Zijn zaakwaarnemer reageert ondubbelzinnig

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 12 reacties
Na het blunderwerk van Karius: heeft Mignolet nog toekomst bij Liverpool? Zijn zaakwaarnemer reageert ondubbelzinnig

De roep om Simon Mignolet klinkt alsmaar luider na het vreselijke blunderwerk van Loris Karius in de finale van de Champions League. De vraag is evenwel of onze 30-jarige landgenoot van Liverpool het nieuwe seizoen nog wel wil afwachten. Wij staken dan ook ons licht op bij zijn makelaar.

"Hoe zou ik dat het best omschrijven? Ik denk dat het Liverpoolverhaal voor Simon heel moeilijk wordt na wat er de voorbije zes maanden gebeurd is. Dit verandert voor ons niks aan het verhaal. Wat zaterdag is gebeurd, is voor ons ook niet zo’n ​complete verrassing. Het is een ​zeer moeilijke ​en vooral frustrerende periode geweest voor Simon. Jürgen Klopp heeft een keuze gemaakt ​die niet alleen voor ons maar tevens voor velen in Engeland een verassende keuze was. Maar goed: de trainer heeft beslist en het is verkeerd uitgedraaid", aldus Nico Vaesen tegenover Voetbalkrant.  

Eigenbelang opzij

"Wat er gebeurd is, is natuurlijk heel jammer, zeker en vast als je zover gekomen bent in de Champions League. Het had helemaal anders kunnen zijn​, â€‹voor Liverpool én voor Simon. We blijven dan ook met een raar en gefrustreerd gevoel achter. ​Maar Simon is al die tijd op en top professioneel gebleven, ook toen hij op de bank zat. Hij heeft zijn eigenbelang opzij geschoven voor het collectief en het clubbelang en daar wordt hij ook enorm voor geapprecieerd", aldus de man die de belangen van Mignolet behartigt.  

Frustrerend

"Na een match als die van zaterdag doet het natuurlijk extra pijn. Op zo’n moment had Simon er gestaan, daar ben ik 100% zeker van. Maar goed, achteraf is het altijd makkelijk praten, ​maar het blijft wel frustrerend. Als je ziet wat nu gebeurd is en wat de input van Simon had kunnen zijn... Langs de andere kant: als Karius de held was geweest met een gestopte penalty of weet ik veel wat allemaal dan had Jürgen Klopp gelijk en moest dat ook gezegd worden hé. Maar nu is het duidelijk dat hij ongelijk had, zo simpel is het", besluit ex-doelman Vaesen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties