(Bijna ex-)Rode Duivel mag zich wél openlijk uitspreken over Nainggolan: "Ik zou hem zeker meenemen omwille zijn individuele kwaliteiten"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
(Bijna ex-)Rode Duivel mag zich wél openlijk uitspreken over Nainggolan: "Ik zou hem zeker meenemen omwille zijn individuele kwaliteiten"

In het kamp van de Rode Duivels is het item Radja Nainggolan een gevoelig thema dat niet meer wordt aangeroerd, maar iemand als Steven Defour mag zich natuurlijk wel openlijk uitspreken over de kwestie en dat doet hij dan ook.

Wat vindt de man, die net als Nainggolan onlangs zijn afscheid aankondigde, van de hele heisa? "Voor of tegen, de trainer heeft beslist en dat moet je respecteren. Radja is een topspeler en je verwacht hem er altijd bij. Hij ligt goed in de groep, maar dat is niet hėet probleem. Martínez zal wel zijn reden hebben", luidt het in Het Laatste Nieuws

Meer kans met Radja

"Ik zou hem zeker meenemen omwille van zijn individuele kwaliteiten. Op dat vlak trekt hij het niveau omhoog. Dan kan je nog kiezen wie je op het middenveld plaatst. Met Dembélé, Fellaini, De Bruyne én Witsel er nog bij, kan je bijna geen slechte keuze maken. Er is zelfs ruimte om in functie van je tegenstander van namen te wisselen", aldus Defour.  

"Of we meer kans maken om wereldkampioen te worden mét Nainggolan? Ja, met hem erbij sta je sowieso sterker, maar in zijn eentje kan hij ook het verschil niet maken. In Frankrijk stond hij ook op het veld toen we er tegen Wales uit gingen."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties