Matrasje bestellen? Martinez lijkt deze twee jongens mee te nemen naar het WK

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brussel
| 17 reacties
Matrasje bestellen? Martinez lijkt deze twee jongens mee te nemen naar het WK
Foto: © photonews

Voor de wedstrijd tegen Portugal was er nog steeds geen duidelijkheid over wie nu niet mee mag naar Rusland voor het WK. Twee spelers hebben meer dan punten gescoord.

Adnan Januzaj en Christian Benteke behoorden vooraf tot de twijfelgevallen, bij beiden kwam de preselectie eigenlijk al een beetje als een verrassing, al gaven ze dat zelf liever niet toe. Allebei hebben ze tegen Portugal punten gescoord.

"Benteke zag er scherp uit van de eerste move", aldus Martinez achteraf. Toch was het Januzaj die de meeste indruk maakte. "Zijn kansen zijn absoluut gestegen. Hij heeft een stijl die heel dicht aanleunt bij Dries Mertens. Zijn kwaliteiten om een man te passeren zijn onmiskenbaar."

Complete prestatie van Januzaj

"Hij is vooral volwassen geworden en legde en complete prestatie op de mat. Bij zijn eerste actie was hij meteen gevaarlijk. Het was goed om hem die kans te kunnen geven na wat hij op training al toonde."

Heeft Martinez zijn 23 al in zijn hoofd? "Na vanavond is het vrij duidelijk voor mij. Het was belangirjk om Benteke en Januzaj te zien. Het was ook goed om zien Fellaini en Dembele fris zijn. Nu is het wachten op de medische verslagen over Kompany en Vermaelen. Al gaat het bij die laatste steeds beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties