Roberto Martinez geeft update over Kompany: "Zo'n tegenslag verdient níemand"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brussel
| 32 reacties
Roberto Martinez geeft update over Kompany: "Zo'n tegenslag verdient níemand"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We schrijven minuut 55 van België-Portugal. Kompany mist een tackle op Martins en gaat neer. De spelers, de bank, het stadion én het land houden collectief de adem in. Wat nu? Roberto Martinez komt met een update.

De bondscoach heeft er geen goed oog in, zoveel is duidelijk. "We moeten morgen kijken wat er precies met Vinny is. Hij voelde iets aan zijn lies, morgen volgt een scan", aldus Martinez. "Zo'n blessures moeten eerst even rusten, maar ik ben inderdaad bezorgd."

Het is de zoveelste klap voor de voormalige kapitein van de Rode Duivels. "Het is één van die tegenslagen die niemand verdient. Sinds hij hier bij ons aan het trainen is, acteert hij op een enorm niveau. Hij nam verantwoordelijkheid en trok het team vooruit. Dat soort momentum wil je niet breken."

Verslagenheid op de bank

Ook op de bank was de ontsteltenis groot. "Je kon voelen dat iedereen bezorgd was toen hij eraf ging. Het is teleurstellend dat je Kompany moet zien vertrekken voor een scan. Hij kent zijn lichaam en weet exact wanneer er iets mis is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties