Reactie De Bruyne reageert op het gefluit in de tribunes en de gezangen over Nainggolan: "In het leven kan je niet alles krijgen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 96 reacties
De Bruyne reageert op het gefluit in de tribunes en de gezangen over Nainggolan: "In het leven kan je niet alles krijgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische supporters bleven na de brilscore tegen Portugal op hun honger zitten. Gezangen over de gepasseerde Radja Nainggolan rolden meermaals van de tribunes en af en toe volgde ook gefluit.

"Dat is voetbal. Je kan in het leven niet alles krijgen", ging Kevin De Bruyne na de wedstrijd op het gefluit in. "We hebben deze week hard gewerkt. We hebben goede en ook minder goede dingen gedaan. We moeten binnen drie weken klaar zijn. Deze test was goed om de komende weken bepaalde punten te verbeteren."

"We zijn goed gestart, maar na 25 minuten ging het minder. De ploeg is heel waakzaam, veel spelers praten met elkaar. Dat is een goed punt."

Ik hoef me gelukkig niet met de afwezigheid van Nainggolan bezig te houden

De afwezigheid van Nainggolan blijft een nationaal issue. "Voetbal is big business, maar ik hoef me er gelukkig niet mee bezig te houden. Dit was de keuze van de trainer", aldus KDB.

"We spelen allemaal bij topploegen, met 25 topspelers. Als je op de bank zit, is dat eenmaal zo. Een speler van dat kaliber wil na een goed seizoen altijd mee, maar wij als spelers kunnen daar weinig aan veranderen. Ik vind het jammer, maar we moeten verder met de jongens die er zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties