De 'Nainggolan van Duitsland' reageert op sociale media op verrassende niet-selectie voor WK

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
De 'Nainggolan van Duitsland' reageert op sociale media op verrassende niet-selectie voor WK
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wij hadden de heisa rond Radja Nainggolan, in Duitsland is er veel te doen om de niet-selectie van Leroy Sané. Het goudhaantje van Manchester City werd eveneens om tactische redenen uit de WK-selectie geweerd en heeft intussen ook gereageerd op Instagram.

De 22-jarige flitsende winger heeft er een topseizoen opzitten, maar mag van bondscoach Joachim Löw dus niet mee naar Rusland. Dat zou het gevolg zijn van het feit dat hij niet al te goed ligt bij enkele oudgedienden van de Mannschaft. Zijn mentaliteit zou niet altijd even onberispelijk zijn en hij heeft nogal wat sterallures gekweekt. 

Op de sociale media reageert Sané - het voorbije seizoen goed voor 14 goals en 19 assists in 49 matchen - sereen op de zware klap: "Ik wil iedereen bedanken voor de berichten van steun. Uiteraard ben ik zwaar ontgoocheld dat ik niet naar het WK mag, maar ik moet deze beslissing aanvaarden en ik ga er alles aan doen om sterker terug te keren. Vanzelfsprekend wens ik de nationale ploeg alle succes in Rusland. Pak die wereldtitel!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties