Marc Degryse verrast over gepasseerde Rode Duivel: "Ik had hem er altijd bij genomen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Marc Degryse verrast over gepasseerde Rode Duivel: "Ik had hem er altijd bij genomen"
Foto: © photonews

Roberto Martinez gaf op de dag van de deadline zijn definitieve WK-selectie prijs. De bondscoach ontgoochelde vier pionnen. Laurent Ciman blijft nog even bij de groep als reserve.

Christian Benteke was de opvallendste naam die afviel. De spits van Crystal Palace mocht tegen Portugal nog een helft meedoen. Ook Marc Degryse vindt de niet-selectie van Big Ben een verrassend gegeven.

"Het argument dat Benteke geen goed seizoen heeft gedraaid bij Crystal Palace klopt, maar ik had hem er altijd bij genomen", zegt de analist in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft een ander profiel dan Lukaku en Batshuayi. Benteke is toch kopbalsterk en er komen momenten in het toernooi dat je een spits met zijn profiel kunt gebruiken."

"Zeven caps en zijn tweede WK, dat is onwaarschijnlijk"

"De bondscoach heeft dan weer wél voor Januzaj gekozen, ook dat verrast mij toch een beetje", gaat Degryse verder. "Januzaj heeft zeven caps en is aan zijn tweede WK toe, dat is onwaarschijnlijk. Terwijl ik van Januzaj in zijn carrière eigenlijk te weinig periodes gezien heb waarvan je zegt: 'Nu is hij echt international-waardig'."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties