Thibaut Courtois verlengde nog niet bij Chelsea én staat in belangstelling topclubs, nu reageert hij duidelijk op speculaties over toekomst

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 3 reacties
Thibaut Courtois verlengde nog niet bij Chelsea én staat in belangstelling topclubs, nu reageert hij duidelijk op speculaties over toekomst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois heeft een doel de komende maand en dat is zover mogelijk raken op het WK. Maar de goalie van Chelsea wordt natuurlijk ook het hof gemaakt door diverse Europese topclubs én verlengde (nog) niet bij The Blues. Wat heeft hij er zelf over te vertellen?

Voor Thibaut Courtois is het duidelijk: zijn contract loopt af in de zomer van 2019, dus het wordt ofwel een contractverlenging tekenen, ofwel (meer dan waarschijnlijk) vertrekken. Net als collega en landgenoot Eden Hazard werd hij al meermaals aan Real Madrid gelinkt, al zijn er nog topclubs die heil zien in onze nationale nummer 1.

Volledige focus op het WK

"Ik ga de komende maand niet onderhandelen met Chelsea, want ik ben hier met de Belgische nationale ploeg en ik heb nu de volle focus op het WK. Alles staat nu in teken van die wereldbeker, pas daarna zullen we misschien over Chelsea praten", aldus Courtois op een persconferentie in het nationaal voetbalcentrum in Tubeke.

"Ik ben niet bezig met de speculaties over mijn toekomst. Neen, het doet me niets. Aan andere dingen dan het WK denk ik niet. Mijn prestaties bij Chelsea de voorbije weken en maanden laten ook wel zien dat ik mijn focus op het voetbal heb."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties