Andrés Iniesta speelt met idee dat de Spaanse voetbalwereld veel plezier zal doen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Andrés Iniesta speelt met idee dat de Spaanse voetbalwereld veel plezier zal doen
Foto: © photonews

Zijn afscheid bij FC Barcelona is onherroepelijk, maar de kans dat Andrés Iniesta straks na het WK nog beschikbaar blijft voor de Spaanse nationale ploeg is wél bestaande.

De 34-jarige artiest liet alvast weten dat Rusland zijn laatste WK wordt, maar hij heeft nog niet gezegd dat hij kapt met de nationale ploeg. De begaafde middenvelder, die straks aan de slag gaat bij het Japanse Vissel Kobe, houdt de deur op een kier voor eventuele selecties na het avontuur in Rusland. 

Geen alibi-international

"Dit kan mijn laatste optreden als international worden, maar eens het nieuwe seizoen op gang geschoten is, zullen we zien hoe het precies zit. Ik sluit niet uit dat ik nog doorga als international. Zelfs als zou blijken dat het lastig wordt. Ik wil er niet zomaar bij zijn omwille van mijn palmares, maar omdat ik nog aan de kwalitatieve vereisten  voldoe." 

De eeuwige chouchou van Camp Nou schat ook de Spaanse kansen op de wereldtitel in: "Ik hoop dat dit toernooi ons een betere nasmaak zal opleveren dan de het WK 2014 en het EK 2016. Ik denk in ieder geval dat onze selectie mooie dingen kan bereiken in Rusland. Het vormpeil is goed en we beschikken over een uitstekende mix van jeugd en ervaring. Ik ben optimistisch gestemd", aldus Iniesta. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties