Radja Nainggolan windt er geen doekjes om: "Carrière afsluiten bij Beerschot of Antwerp? Voor 2.000 euro zou ik zelfs mijn schoenen niet meer aantrekken"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 61 reacties
Radja Nainggolan windt er geen doekjes om: "Carrière afsluiten bij Beerschot of Antwerp? Voor 2.000 euro zou ik zelfs mijn schoenen niet meer aantrekken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

What you see, is what you get bij Radja Nainggolan. Geen bochten in zijn discours, altijd rechtdoor. Ook als het gaat over een mogelijke terugkeer naar België is de sterkhouder van AS Roma héél erg duidelijk.

Of het een optie is om zijn carrière te beëindigen bij een Antwerpse club, wilde Gilles De Bilde graag weten: "Neen, want voor 2.000 euro zou ik zelfs mijn schoenen niet meer aantrekken. Als ik 33 of 34 ben, ga ik niet meer voor 2.000 of 3.000 euro naar België. Ik ben daar heel eerlijk in. Eerst dacht ik: misschien ooit wel... Ik weet niet hoeveel mensen in ons land verdienen, maar het zal gene vette zijn."

Antwerpen of Rome?

Antwerp of Beerschot? Nainggolan heeft wel een duidelijke voorkeur: "Ik ben een Beerschotsupporter. Ik zat daar op mijn tien jaar al op de tribunes. Ik ging altijd naar het stadion." Een terugkeer naar de stad van zijn hart lijkt echter uitgesloten, althans toch op dit moment: "Ik ben een geboren en getogen Antwerpenaar. Ik hou ervan om in Antwerpen over straat te lopen want dat is en blijft mijn stad. Maar ik denk dat Rome qua levenskwalieit gewoon een betere toekomst biedt voor mijn kinderen", klinkt het in de Telefacts Special vanVTM.  

Iets kopen

"Als ik in België zou wonen dan sowieso in Antwerpen, maar mijn vrouw is Italiaanse. Ik wil hier gewoon blijven wonen want als het zo’n mooie en warme dag is dan sta je gewoon op met de glimlach. Ik zal misschien sowieso wel iets kopen in Antwerpen, maar die stad wordt een plaats waar ik, als ik met pensioen ben, eens een maand naartoe kan gaan ofzo. Mijn vrouw houdt trouwens ook van Antwerpen, ze vindt het een heel mooie stad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties