Reactie Even schrikken na die tackle op Hazard: "Hij wou zich laten voelen" & "Ik was bezorgd"

Sander De Graeve Aernout Van Lindt
Sander De Graeve en Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 4 reacties
Even schrikken na die tackle op Hazard: "Hij wou zich laten voelen" & "Ik was bezorgd"
Foto: © photonews

Eden Hazard was net als tegen Portugal dé man bij de Rode Duivels. Met een goal en een (nu ja) assist toonde hij in 45 minuten waarom we écht onze adem moesten inhouden bij die drieste tackle van Tarek Hamed in de beginminuten.

Hazard brak de match na die tackle open met een knal die via de doelman Lukaku de makkelijke 1-0 aanreikte. "Ik voelde me echt goed. Eigenlijk had ik langer willen spelen, maar het blijft een vriendschappelijke match én ik had al een trap gekregen", aldus Hazard achteraf.

In de eerste minuut, nota bene. "Hij wou beletten dat ik in de match zou komen, denk ik. Hij wou zich vooral laten voelen." Roberto Martinez hield zijn hart vast. "Ik was bezorgd na die tackle op Eden Hazard. Egypte is een competitief team, dus ik wist dat ze viriel zouden spelen, maar een fout maken na één minuut op die plaats was misschien wat raar. Ik was bezorgd, omdat Eden normaal gezien nooit blijft liggen."

Hazard kon toch zijn stempel drukken en was tevreden, zeker over de doelpunten. "Het was een team dat al lang niet meer dan twee goals in een match geslikt had. Het voelde dus goed om er drie te scoren."

NBA-fan Hazard

"Het was een goeie match, offensief hebben we kunnen prikken met enkele goals en defensief stonden we sterk." Hij had ook lof voor de invallers. "Thorgan heeft goed gespeeld, Adnan ook. De bankzitters toonden honger en dat moet ook. Ze zitten niet voor niets in deze selectie. Het zijn allemaal sterke spelers."

Hij toonde op het veld ook waarom hij net iets meer mag dan de anderen. Terwijl de overige Rode Duivels voor de persverplichtingen snel een jasje van het team over hun t-shirt kregen, liep hij de mixed zone binnen in een shirt van NBA-ster Kristaps Porzingis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties