Reactie Batshuayi had zijn sterke terugkeer wel verwacht: "Michy, die strest niet, hé"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brussel
| 5 reacties
Batshuayi had zijn sterke terugkeer wel verwacht: "Michy, die strest niet, hé"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er werd gevreesd dat Michy Batshuayi door zijn enkelblessure niet zou kunnen afreizen naar Rusland, maar gisteren toonde hij al zijn klasse bij zijn terugkeer. Met een geweldige dribbel reikte hij Fellaini de 3-0 eindstand aan.

De Rode Duivels konden wel wat positieve punten meenemen na de match. "We worden steeds sterker. We hebben vooruitgang geboekt als je deze prestatie bekijkt. We zijn echt op de goeie weg en gaan op deze manier doorgaan", aldus een zichtbaar tevreden Batshuayi achteraf.

Tevreden mocht hij zeker zijn, met zo'n wereldassist. "Dat deed echt deugd, zeker na vijf weken zonder een wedstrijd. Het was een goeie avond voor mij. Ik moet nog scoren, maar die assist gaat me ook al deugd doen."

Zijn blessure lijkt echt verleden tijd. "Neen, ik heb niets gevoeld. Trouwens, iedereen kent Michy nu al, hé. Michy strest niet. Ik was een beetje enthousiast omdat ik het goed wou doen en dat is gelukt. Ik heb goed gewerkt met zowel de medische staf van Chelsea als die van de Rode Duivels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties