Vandenbempt zag drie Rode Duivels opnieuw ondermaats presteren: "Dat moet in de eerste plaats beter"

Redactie
| 28 reacties
Vandenbempt zag drie Rode Duivels opnieuw ondermaats presteren: "Dat moet in de eerste plaats beter"
Foto: © photonews

De fans van de Rode Duivels konden tegen Egypte volop genieten van de flitsen van Eden Hazard. De spelmaker van Chelsea wordt de Belgische sleutelfiguur op het WK.

De aanvoerder kan natuurlijk niet iedere wedstrijd in zijn eentje voor het verschil zorgen. Enkele andere internationals moeten hun niveau opkrikken, vindt ook Sporza-commentator Peter Vandenbempt. "In de eerste plaats moeten toch enkele individuele prestaties beter."

"Voor de tweede wedstrijd op een rij was Meunier echt niet goed aan de bal. Hij deed weinig met de ruimte die er af en toe wel was", analyseert Vandenbempt de prestatie van de Ardennees.

Nood aan goeie flankenspel

"Ook Mertens worstelt een beetje met zichzelf en de bal. Hij werkt hard, maar is toch bepaald ongelukkig in zijn acties. Hetzelfde geldt een beetje voor Carrasco: geweldige mentaliteit, maar het is niet de Carrasco die we gekend hebben in de finale van de Champions League enkele jaren geleden."

"Dat goeie flankenspel heb je toch nodig om tegen een gesloten verdediging meer kansen te creëren en niet alleen afhankelijk te zijn van flitsen van Hazard", oordeelt Vandenbempt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties