Zlatan Ibrahimovic rekent op - zijn gekende - groteske wijze af met de Zweedse pers

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 10 reacties
Zlatan Ibrahimovic rekent op - zijn gekende - groteske wijze af met de Zweedse pers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als Zlatan Ibrahimovic spreekt dan is het altijd de moeite. Ook nu weer. De Zweedse superster, die tegenwoordig het mooie weer maakt in de Amerikaanse MLS, heeft nog eens zwaar verbaal uitgepakt. En dit keer zijn de Zweedse media de gebeten hond.

De 36-jarige spits van LA Galaxy haalt de zeis boven, bijvoorbeeld als het gaat over zijn niet-selectie voor het WK: "Het ligt aan de mentaliteit van de Zweedse pers. Ik heb nu eenmaal geen typische Zweedse naam en mijn gedrag is nu ook niet bepaald Zweeds. Wat niet wegneemt dat ik de topschutter aller tijden ben van de nationale ploeg", foetert Ibracadabra

Dat hij er in Rusland niet bij is, wringt toch: "Het WK is het allergrootste feest in de voetbalwereld. De beste spelers zijn van de partij en ik ben er niet bij, dat had toch wel gemoeten." Maar goed, tevreden over zijn loopbaan is hij ondanks de afwezige kers op de taart wel: "Ik heb bij Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan en PSG en Manchester United gespeeld. Men zegt dan dat ik niet in een ploeg kan functioneren, maar ik heb wel bij de grootste clubs ter wereld gespeeld en prijzen gewonnen? Ik weet héél goed hoe ik moet winnen en ben er nog goed in ook." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties