Eden Hazard legt uit waar de Duivels nog werk hebben en geeft verrassend antwoord op het verschil met vier jaar geleden

Eden Hazard legt uit waar de Duivels nog werk hebben en geeft verrassend antwoord op het verschil met vier jaar geleden
Foto: © photonews

De Rode Duivel die momenteel in topvorm is, is ene Eden Hazard. De kapitein mocht het voor het duel met Costa Rica dan ook komen uitleggen aan de verzamelde pers. Wat het verschil is met 4 jaar geleden? Daar heeft hij een typisch Hazard-antwoord op.

Meer maturiteit, meer ervaring op grote toernooien, spelers die allemaal in grote competities spelen, ... Eden Hazard beseft dat het deze zomer tijd is om het waar te maken. "We zijn allemaal op onze top stilaan en we willen echt klaar zijn voor dat WK", aldus de kapitein.

Thorgan

"We moeten er nu staan en niet kijken naar binnen twee of vier jaar. Er is nog wat werk aan de winkel, we kunnen nog verschillende zaken optimaliseren, zowel defensief, offensief als tactisch. Het resultaat tegen Costa Rica is niet het belangrijkste, pas tegen Panama moeten we er echt staan."

Toch ligt het grote verschil met vier jaar geleden volgens Hazard binnen de familie: "We zijn vaak samen, Thorgan en ik. Ik hoop dat hij ook nog veel speeltijd krijgt bij ons, want het is tof om hem erbij te hebben of mee op de kamer te zijn. Dat is misschien wel het verschil met twee of vier jaar geleden voor mij dan, dat Thorgan erbij is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties