De meest gegeerde Rode Duivel is pas optie drie op zijn positie
Johan Walckiers
Johan Walckiers

Koen Casteels is grof wild op de transfermarkt

De meest gegeerde Rode Duivel is pas optie drie op zijn positie

Hij is pas derde keuze bij de Rode Duivels, maar op dit moment is Koen Casteels één van de meest gewilde spelers in de kern van Roberto Martinez. De 25-jarige doelman heeft de clubs voor het uitkiezen.

Casteels heeft nochtans nog een contract tot 2021 bij Wolfsburg en zal door zijn status van één van de beste doelmannen uit de Bundesliga niet echt goedkoop zijn. Toch denken de groten ter wereld aan hem. Barcelona heeft hem op een shortlist gezet indien Jasper Cillissen vertrekt, maar of Casteels genoegen gaat nemen met een rol als tweede doelman is de vraag.

Er is immers niet enkel interesse vanuit Spanje, maar ook uit de andere toplanden zoals Duitsland en Engeland, horen we in zijn entourage. Dat al die clubs interesse tonen, is vooral omdat het met Wolfsburg financieel niet te best meer gaat. 

 

Groot, goed voetenwerk en sterke reflexen... Uiteraard staat hij op vele lijstjes.

 

De club zou zich niet verzetten als er een topaanbieding komt voor één van haar spelers. En Casteels zelf is niet van plan nog zo'n seizoen af te haspelen waarin het krabben was om in de Bundesliga te blijven. 

Hijzelf kon zich echter wel in de kijker spelen en opende de ogen van heel wat topclubs met zijn prestaties in een team dat in de kelder van het klassement verbleef gedurende heel het seizoen. Hij komt ook uit de opleiding van Guy Martens, die veel aandacht besteedde aan zijn voetenwerk. Met daarbovenop nog schitterende reflexen is het niet verwonderlijk dat hij op vele lijstjes figureert.

Stort €50 en speel met €150