Romelu Lukaku etaleert blakende vorm met twee goals en een assist: "Ik zei tegen de spelers: Laten we de fans een mooi afscheid geven"
Diederik Geypen
Diederik Geypen

Romelu Lukaku etaleert blakende vorm met twee goals en een assist

Romelu Lukaku etaleert blakende vorm met twee goals en een assist: "Ik zei tegen de spelers: <i>Laten we de fans een mooi afscheid geven</i>"
Foto: © photonews

De Rode Duivels pakten maandagavond uit met een klinkende 4-1-overwinning tegen Costa Rica. Aanvalsleider Romelu Lukaku stond twee keer aan het kanon.

Big Rom scoorde zowel voor als na de pauze. Een deugddoend gevoel. "Ik had al vertrouwen voor deze match", blikte Lukaku terug op zijn prestatie. "De laatste keer dat we samenkwamen met de nationale ploeg (in maart, red.) had ik al veel verbetering gezien."

"Ik denk dat de speler de schoen maakt, niet omgekeerd"

"Vanavond zei ik tegen de spelers: Laten we de fans een mooi afscheid geven met veel goals en mooie aanvallen. Dat hebben we gedaan. Al hoop ik dat we in de week naar de eerste wedstrijd nog kunnen verbeteren."

De 25-jarige Lukaku werpt zich meer en meer op als leider. "Ik ben een speler die mijn ploegmaats graag aanmoedigt. Zolang iedereen zijn steentje bijdraagt, zal dit wel goed komen. Of ik ook op het WK met Puma zal spelen? Ik denk dat de speler de schoen maakt, niet omgekeerd." (lacht)

Stort €50 en speel met €150