Smerige tackles aan zijn adres, Vincent Kompany, de aanvoerdersband of zijn toekomst? Eden Hazard gaat geen onderwerp uit de weg

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 2 reacties
Smerige tackles aan zijn adres, Vincent Kompany, de aanvoerdersband of zijn toekomst? Eden Hazard gaat geen onderwerp uit de weg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard was zijn ontspannen zelf in het Nationaal Oefencentrum in Tubeke. En de kapitein van de Rode Duivels ging daarbij ook geen enkel onderwerp uit de weg. Een bloemlezing.

Over het WK

"We worden allemaal wat ouder, wat meer ervaren. We zitten op het maximum van ons kunnen. Het is nu dat we er moeten staan om iets te gaan halen op een groot toernooi, niet binnen twee of vier jaar. De maturiteit is er, door de vorige toernooien ook."

Over Kompany

"Naast het veld is Vincent er altijd bij. Naast het veld praten hij of Jan misschien meer dan ik, ik ben niet zo’n prater. Op het veld draag ik de band nu, maar dat maakt niet uit. We hebben veel verschillende leiders. Ik kan belangrijk zijn voor de groep momenteel met goals en assists, maar we zijn hier met 23."

Over tackles

"Die eerste tackle op mij tegen Egypte? Dat was misschien wel zwaar, maar ik weet niet of het bewust was. Sowieso: het hoort erbij in het voetbal. Het is een contactsport, hopelijk worden de spelers op het WK wel wat beschermd."

Over zijn toekomst

"We hebben een slecht seizoen gehad met Chelsea, maar spelen volgend jaar toch nog Europees. Ik ben enkel bezig met het WK nu en denk niet aan Chelsea nu. Ik wil wel weten wie de coach wordt, of er nieuwe spelers komen. De transfermarkt is nog niet open, dus er is nog veel tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties