Op de bank tegen Panama? Druk op niet bepaald imponerende Rode Duivel neemt toe: "Zou hem toch aanraden om scherper te spelen want anders..."

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Op de bank tegen Panama? Druk op niet bepaald imponerende Rode Duivel neemt toe: "Zou hem toch aanraden om scherper te spelen want anders..."
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De kans dat Roberto Martínez maandag tegen het bescheiden Panama met grote verrassingen uitpakt in zijn basisopstelling lijkt eerder klein, maar één welbepaalde Rode Duivel moet zich misschien toch zorgen beginnen te maken.

En dan gaat het over Thomas Meunier. De 26-jarige speler van PSG is in principe een zekerheid op rechts, maar zijn niet bepaald overtuigende prestaties in de drie oefenmatchen zaait toch twijfel bij de buitenwacht. En dat zou goed nieuws kunnen zijn voor Nacer Chadli die zich, ondanks een rotseizoen, in de gunst van de bondscoach aan het spelen is. 

Dicht bij topvorm

"Het is zo dat Martínez vrij euforisch is over Chadli. Dat was al zo toen hij de 28-koppige selectie bekendmaakte in Tubize en het is er niet op verminderd, moet ik eerlijk zeggen. Telkens de mogelijkheid zich aandient, haalt hij Chadli aan als zijnde de man die naar zijn topvorm aan het groeien is en die weinig minuten gespeeld heeft", meent Eddy Snelders in Villa Sporza.  

"En ja, het is zo dat je een pikorde hebt en titularissen, maar je weet hoe snel dat kan veranderen en dan vooral langs de kant van Meunier. Chadli is de laatste tijd ook al eens ingevallen op die positie en heeft ook al eens een goeie prestatie geleverd. De druk is dus groter worden en ik zou Meunier toch aanraden om scherper te spelen want anders gaat de concurrentie van Chadli groot worden." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties