Lionel Messi neemt met de glimlach de schuld op zich: "Voel mij verantwoordelijk door missen van die penalty, het had alles kunnen veranderen"

Juan Jose Gonzalez Oubina vanuit Rusland
| 2 reacties
Lionel Messi neemt met de glimlach de schuld op zich: "Voel mij verantwoordelijk door missen van die penalty, het had alles kunnen veranderen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi stond er gisteren beteurd bij na het laatste fluitsignaal tegen IJsland. Het Argentijnse godenkind wrong een strafschop de nek om en zo bleef Argentinië steken op een ontgoochelende 1-1. Na afloop ging de sterspeler en aanvoerder zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg.

"We wilden graag met een overwinning aan dit WK beginnen, maar dat is ondanks een penalty voor ons niet gelukt. Het is natuurlijk nog maar het begin en we moeten niet denken dat het tegen Kroatië al meteen alles of niks is, dat die match al beslissend zal zijn. We zijn nog maar begonnen en er resten ons nog twee groepswedstrijden. We wilden graag starten met drie punten, maar het is jammer genoeg niet gelukt. Rustig blijven en de focus leggen op de komende opdracht tegen Kroatië is de boodschap."

Gewond dier

Het gevoelige thema van de gemiste penalty - Messi liet het vanop de stip al wel vaker afweten - ging de 30-jarige Argentijn niet uit de weg: "We gaan nu rustig verder, maar met woede en een klein beetje gewond. Door het missen van de penalty voel ik mij uiteraard verantwoordelijk, omdat ik de drie punten niet in de wacht kon slepen. Die strafschop had alles kunnen veranderen", aldus een glimlachende Messi. 


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties