Mevrouw Martínez geeft inkijk in het hoofd van onze bondscoach (en het gaat ook over Radja Nainggolan...)

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
Mevrouw Martínez geeft inkijk in het hoofd van onze bondscoach (en het gaat ook over Radja Nainggolan...)
Foto: © photonews

De hele hetze ronde Radja Nainggolan is helemaal gaan liggen en dat zal bondscoach Roberto Martínez allerminst betreuren. Hij kreeg namelijk heel wat naar zijn hoofd geslingerd. Maar hoe beleefde zijn vrouw die heisa eigenlijk?

In het HLN-weekendmagazine Nina laat Beth Thompson het volgende optekenenen over de fameuze polemiek rond de niet-selectie van de populaire Radja Nainggolan: "Dat was geen makkelijke periode, uiteraard. Maar het maakt wel deel uit van voetbal. We hebben dat al vaker meegemaakt - ik was ook trainersvrouw in de Engelse Premier League - en we weten dat zulke beslissingen een club, een stad, een dorp, zélfs een heel land kunnen verdelen", aldus mevrouw Martínez.

Nooit lichtzinnig

"Het is deel van zijn werk. Roberto is het gewend om zulke knopen door te hakken. En ik ben het gewend om hem in heel dat proces te steunen. Ik weet dat hij op geen enkel moment een lichtzinnige beslissing neemt. Hij denkt na over elk aspect, over elk gevolg, over elk stapje", klinkt het.  

"Dat hele denkproces slokt hem volledig op, tot hij op het punt is waarop hij zegt: dit is wat ik moet doen. Ik en onze dochter Luella gaan daar samen met hem door. Ze is nog maar vier jaar, maar weet al heel goed wanneer haar papa bezig met het nemen van een moeilijke beslissing", lacht Beth. 

Stort €50 en speel met €150