De lof voor Eden en Kevin: "Hij is klaar om zijn stempel op dit WK te drukken" en "Hij moet onze spelmaker worden"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sochi
| 0 reacties
De lof voor Eden en Kevin: "Hij is klaar om zijn stempel op dit WK te drukken" en "Hij moet onze spelmaker worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Je moet niet al te veel verrassingen verwachten", zei Roberto Martinez toen hem gevraagd werd of hij ook niet zijn opstelling wou geven. U kan de namen waarschijnlijk zelf al invullen, maar hieronder geven we ze toch nog eens. De elf die Panama van het veld moeten vegen. Of niet Roberto?

De basisopstelling: Courtois, Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Meunier, Carrasco, Witsel, De Bruyne, Hazard, Mertens, Lukaku

Zal Eden Hazard morgen de lijn van de vorige matchen doortrekken? Daar zal heel het land morgen naar uitkijken! "Hij zit in de beste vorm van zijn carrière. Hij is klaar om zijn stempel te drukken op dit WK. Maar dat is De Bruyne ook. En Lukaku. We moeten echter rekenen op de ploeg, niet op het individu!", aldus Martinez.

De Bruyne spelmaker

Ok Roberto, maar een match wordt meestal beslist door één flits. En daarbij kijken we toch vooral naar twee jongens: Hazard en De Bruyne. "De Bruyne is essentieel voor deze ploeg. Ja, ik spreek veel met hem. Dat toont aan hoe belangrijk hij is. We willen dat hij voor onze ploeg de spelmaker wordt die hij bij City is."

Inderdaad, maar Panama zou toch snel geklaard moeten zijn? Of niet? "Nee, we moeten niet denken dat dit een wedstrijd zal worden die op het uur gespeeld zal zijn. Je moet die match eerst in je hoofd winnen. Je moet geduld en maturiteit tonen. Maar deze groep is een familie. Ze hangen zo hard aan elkaar. Dat is al een groot pluspunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties