Roberto Martinez wil groeien in het toernooi met Rode Duivels: "Dán kunnen ze alles doen op een veld"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sotchi
| 0 reacties
Roberto Martinez wil groeien in het toernooi met Rode Duivels: "Dán kunnen ze alles doen op een veld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Panama wordt maandag de eerste tegenstander van de Rode Duivels op het WK voor de Rode Duivels. De Belgen zijn er klaar voor, maar bondscoach Roberto Martinez verwacht geen makkelijke match. Toch zijn de Belgen tot veel in staat volgens hem.

"Het WK is ondertussen al tien matchen bezig, er zijn geen kleine ploegen meer of makkelijke matchen. De bekendste naam wint niet altijd. We zullen zelf goed moeten zijn en voluit klaar moeten zijn om te kunnen groeien in het toernooi", aldus Roberto Martinez.

Toewijding

"Panama is een van dé verhalen van dit WK. Ze zullen absolute willen winnen en ze gaan er vol voor. Wij moeten diezelfde toewijding aan de dag kunnen leggen als Panama", is de bondscoach van de Rode Duivels duidelijk.

Want Martinez beseft dat deze Rode Duivels tot veel in staat kunnen zijn: "We zijn echt bevoorrecht om hun talenten, maar ook de wil om voor hun land te strijden. Dit heeft België heel veel tijd gekost, om tot zo'n straffe kern te raken. Als ze hun talenten nu kunnen laten zien? Dan kunnen ze alles doen op een veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties