België-Panama is een meer dan unieke match voor dit koppel: "Doe maar 1-1, dan blijft mijn huwelijk intact"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Sochi
| 0 reacties
België-Panama is een meer dan unieke match voor dit koppel: "Doe maar 1-1, dan blijft mijn huwelijk intact"
Foto: © photonews

Zo meteen begint in Sochi de eerste WK-wedstrijd van België tegen Panama. De Panamezen zijn een stuk talrijker dan de Belgen afgezakt naar Rusland, wij kwamen misschien wel hét koppel van deze partij tegen.

We keken toch op toen we Jennylith Gil en David Keller zagen wandelen richting het stadion van Sochi. Zij volledig gehuld in de Panamese kleuren, hij in volwaardige Belgische Galliër-outfit. "Toen we ontdekten dat Panama tegen België zou spelen, moesten we wel naar hier afzakken. Die loting kon niet beter zijn."

David, uit Sankt-Vith in Duitstalig België, leerde zijn vrouw kennen in Las Vegas. "Normaal zegt men altijd: 'what happens in Vegas, stays in Vegas', maar dat was hier duidelijk niet het geval", lachte hij. De Belgen zijn uiteraard favoriet, maar David heeft nog andere motieven. "We winnen het WK toch, dus hoop ik op een 1-1 gelijkspel, dan blijft mijn huwelijk intact."

Ik kon alleen in de Panamese vakken nog tickets kopen, dus ik zal wel opvallen -David Keller

"Ik hoop dat we iets kunnen doen tegen de Belgen", aldus Jennylith. "Ze gaan hun hart en ziel geven om hier een resultaat te boeken, maar eigenlijk zijn we al blij dat we op dit WK zijn. Roman Torres blijft dé held, hij knalde ons naar het WK. Wat de uitslag ook is, ik ben er zeker van dat we vanavond nog allemaal gaan vieren in het Fan Fest." David zal overigens goed te zien zijn. "Ik kon alleen in de Panamese vakken nog tickets kopen, dus ik zal er een beetje tussenuit springen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties