Van superster tot schlemiel (voor één dag): "Hij is alleen op de wereld, helemaal alleen" en "Druk op hem moet enorm zijn"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Van superster tot schlemiel (voor één dag): "Hij is alleen op de wereld, helemaal alleen" en "Druk op hem moet enorm zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi zal zaterdag niet goed geslapen hebben. De Argentijnse superster miste tegen IJsland een achteraf bekeken beslissende penalty en zo zal de kritiek in zijn thuisland weer fel de kop opsteken. Maar is dat wel terecht?

Wesley Sonck zag vooral dat Messi er bij Argentinië behoorlijk moederziel alleen voor stond: "Het is altijd Messi natuurlijk en ik vind het een heel groot negatief punt voor Argentinië dat het altijd van hem moet komen. Sergio Agüero helpt hem een beetje, maar die is heel weinig in stelling gebracht", klonk het in Villa Sporza.  

Enorme druk

"Ángel Di María heb ik niet gezien, Lucas Biglia speelde ook een heel matige wedstrijd en dan krijg je toch altijd het gegeven dat hij het moet doen en iedereen bij IJsland weet dat ook. Dat is de moeilijkheid dus die druk moet enorm zijn voor Messi. Hij is alleen op de wereld, helemaal alleen."

De sterspeler van FC Barcelona probeerde het wel te forceren, maar zonder succes: "Je zag hem drie à vier keer een vrije trap in de muur knallen. Bij Barcelona trapte hij er dit seizoen nochtans heel veel binnen. Niemand zegt ook iets tegen hem, bijvoorbeeld om het eens in twee tijden te proberen ofzo. Niemand durft iets te zeggen omdat hij zo'n immense status heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties