Reactie Hazard kreeg het weer hard te verduren: "'t Is elke keer hetzelfde liedje" en "Nee, ik ben niet genoeg beschermd"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sochi
| 0 reacties
Hazard kreeg het weer hard te verduren: "'t Is elke keer hetzelfde liedje" en "Nee, ik ben niet genoeg beschermd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard speelde niet in de lijn van de voorbije drie oefenmatchen. Toch was hij betrokken bij alle drie de doelpunten. Maar voor de rest had hij het moeilijk. Het was trouwens ook een kwestie van overleven...

Eden kwam met een zwaar ingepakt linkerbeen uitleg geven. Hij had alweer een hoop smerige tackles moeten ondergaan. "'t Is elke keer hetzelfde liedje hé", haalde hij de schouders op. "Ik probeer het verschil te maken, maar telkens stoppen ze me op een manier die niet al te mooi is. Je raakt eraan gewend."

Het mag dus nog een wonder heten dat hij zo belangrijk was: de bal gerecupereerd bij de eerste goal, De Bruyne afgezonderd zodat hij de pass kon geven op Lukaku en zelf de assist afgeleverd bij de tweede van Lukaku. "Ik probeer beslissend te zijn. Dat lukt de ene keer beter dan de andere. Of ik genoeg beschermd ben? Ik kan elke keer nee zeggen. Maar ik probeer de ploeg te helpen door vrije trappen af te dwingen op goeie plaatsen."

Hij is te snel

Maar wordt hij expres geviseerd? "Ik denk niet dat Panama de bedoeling had om Eden van het veld te trappen. Maar hij is zo snel... Soms komen ze gewoon te laat", aldus Thibaut Courtois. "Hij krijgt wel heel veel trappen te verwerken en is zo belangrijk voor ons. Hopelijk blijft hij fit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties