Hazard geeft de natie hoop,maar: "Iedereen verwacht 80% balbezit, 50 schoten en 40 goals van ons!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moskou
| 0 reacties
Hazard geeft de natie hoop,maar: "Iedereen verwacht 80% balbezit, 50 schoten en 40 goals van ons!"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels wonnen met 3-0 van Panama, maar toch kwam er hier en daar kritiek. Dat de score niet nóg hoger opliep bijvoorbeeld. De verwachtingen liggen enorm hoog, maar een zeker Eden Hazard kan daar wel mee om.

"Er werden veel goals verwacht, maar ik ben tevreden met die 3-0. Op Rusland na (dat met 5-0 won van Saoedi-Arabië, nvdr.) werd elke match gewonnen met één of twee goals verschil. Wij deen het met drie, dus dat is niet slecht, hé", aldus Hazard in een tent die weggeplukt leek uit een communiefeest aan het meer van de Moscow Country Club.

"Of jullie teveel verwachten? Je mag veel verwachten, we hebben dan ook veel talent. Maar van België wil men altijd tachtig procent balbezit, vijftig schoten op doel en veertig goals", lachte hij zijn tanden bloot. "Zo werkt het uiteraard niet. Het belangrijkste is dat we die matchen winnen, zelfs al is dat eens met 1-0."

Het moet mijn WK worden

Hazard zelf steekt alvast in bloedvorm en op dit WK moet hij dé man worden bij de Rode Duivels. "Dat het mijn WK moet worden? Dat denk ik ook. Het is dan ook mijn tweede WK en individueel heb ik het dit seizoen niet slecht gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties