Mousa Dembélé geeft transferupdate en clubs uit de Premier League zullen het niet graag horen

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moskou
| 11 reacties
Mousa Dembélé geeft transferupdate en clubs uit de Premier League zullen het niet graag horen
Foto: © photonews

Mousa Dembélé zit met zijn gedachten bij het WK, maar ook in de transfergeruchten kwam zijn naam al meermaals terug. De middenvelder lijkt na acht jaar Tottenham toe aan iets nieuws.

Maar de Spurs verraden, gaat hij niet doen. "Weet je, ik zit al acht jaar goed bij Tottenham, mijn kinderen gaan naar school in Londen en het is écht mijn club geworden. Ik ga ook niet zeggen dat ik absoluut weg moet bij Tottenham. Ik ga de aanbiedingen bekijken en mijn manager mag me altijd bellen als er iets beweegt."

Maar zijn WK-focus in gedrang brengen, dat zal niet gebeuren. "Ik weet ook dat hij me niet gaat bellen met iets dat me kan stresseren." Hij gaat niet naar een andere Engelse club trekken. "Dat mag je schrijven, ik ga niet naar een andere Engelse club gaan."

China?

Als hij vertrekt, is het voor iets helemaal anders. "Ik ben wel een beetje een avonturier, ja." China is dus een optie, zoals al enkele weken geopperd wordt. "Natuurlijk heb ik al naar de ervaringen van Carrasco en Witsel gevraagd, maar dat zou ik ook gedaan hebben met iemand die toevallig in Bangladesh gaat spelen, dat is gewoon interessant, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties