De 'fanguide' voor de Rode Duivels-fans in Moskou is er: België - Tunesië komt er zaterdag al aan!

Sander De Graeve Florent Malice
Sander De Graeve en Florent Malice vanuit Moskou
| 0 reacties
De 'fanguide' voor de Rode Duivels-fans in Moskou is er: België - Tunesië komt er zaterdag al aan!

Komende zaterdag spelen de Rode Duivels hun tweede WK-groepsmatch tegen Tunesië. Plaats van afspraak is hoofdstad Moskou waar opnieuw veel Belgische fans zullen neerstrijken.

Na de eerste tussenstop in Sotchi is nu Moskou aan de beurt. De Rode Duivels spelen om 15 uur lokale tijd (14 uur Belgische tijd) in het Spartak Stadium hun tweede poulematch.

Om aan het stadion te geraken, kan u een beroep doen op het gebruiksvriendelijke metronet van Moskou. De fanwalk start om 11 uur aan de Bourgemeister Beer Bar, richting station Kitay Gorod. Vandaar volgt het legioen de paarse lijn richting station Spartak.

Fan game

Het feest start natuurlijk veel vroeger. Er is de traditionele fangame tussen de supporters van beide landen op het Rode Plein - jawel! (aftrap vrijdag 22 juni om 17 uur).

Nadien is er een preparty in het Brauhaus G&M Beer House, waar ook na de wedstrijd van de Belgen om 18 uur een afterparty wordt gehouden. Het Brauhaus G&M Beer House bereikt u via metrostation Mendeleevskaya.

Een goeie raad die we aan ALLE supporters willen meegeven, is de "Yandex Metro" applicatie te installeren. Dat is de beste manier om alle info over het uitgebreide metronetwerk van Moskou te raadplegen. Mét de info over welke metrostations door de voetbalwedstrijden tijdelijk dicht gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties