Witsel rekent zich nog niet rijk na eerste overwinning op WK, maar reageert op kritiek

Florent Malice Johan Walckiers
Manuel Gonzalez, Florent Malice en Johan Walckiers vanuit Moskou
Witsel rekent zich nog niet rijk na eerste overwinning op WK, maar reageert op kritiek

Axel Witsel heeft er zin in om zich op zaterdag al (zo goed als) te plaatsen voor de volgende ronde op het WK. Al beseft hij maar al te goed dat Tunesië geen makkelijke tegenstander is.

Witsel begrijpt maar al te goed dat het geen hapklare brok wordt zaterdag: "Tunesië is een moeilijk te verslaan team, het zal een moeilijke wedstrijd worden. We waren tevreden van hoe we speelden tegen Panama, het zal tegen Tunesië zeker een echte test worden. Een grotere test? Elke match is een test."

Groep H? (Nog) niet naar kijken

De kritiek na de match tegen Panama? Daar wilde de middenvelder wel nog even wat over zeggen: "Al die kritiek na de match tegen Panama raakt me ook niet. We hebben die match gewonnen, we hebben de ervaring ook om dat soort matchen naar ons toe te trekken."

Verder kijken in het toernooi richting Engeland of de 1/8e finales? Dat doet Witsel nog niet. "We moeten ons gaan concentreren op onszelf, dat is heel belangrijk voor ons en dat moeten we echt wel gaan doen. Onze eerste match was goed, maar nu moeten we dat ook doen voor onze tweede wedstrijd. Naar de groep van Polen, Senegal, Japan en Colombia moeten we nog niet kijken."

 

Stort €50 en speel met €150