Ontevreden Engelse bondscoach (ja, zelfs na 6-1!) geeft hint over zijn opstelling tegen België - en de opvallende smeekbede van de Panamezen

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Ontevreden Engelse bondscoach (ja, zelfs na 6-1!) geeft hint over zijn opstelling tegen België - en de opvallende smeekbede van de Panamezen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels hebben gisteren een tentoonstelling gehouden, maar dat hebben de Engelsen in dezelfde groep vandaag ook gedaan. Maar liefst 6-1 werd het tegen het nietige Panama. En toch kon bondscoach Gareth Southgate achteraf niet lachen.

“Ik heb niet echt genoten van onze prestatie”, verklaarde Southgate op BBC na de glansrijke zege. "De start was niet goed en ik ben ook niet blij met het doelpunt van Panama op het einde, maar tussendoor toonden we wel goede dingen. Ach, misschien ben ik iets te kritisch."

"Het is goed voor het vertrouwen dat we zoveel doelpunten scoorden en onze standaardsituaties zijn gevaarlijk, dat is ook een aangename vaststelling. We willen het momentum vasthouden", zei Southgate. Hij gaf zelfs iets prijs over de laatste groepswedstrijd. "De wedstrijd tegen België geeft me de mogelijkheid om spelers op te stellen die matchritme nodig hebben, maar we willen natuurlijk ook blijven winnen."

'Kunnen jullie stoppen met scoren, aub?'

Tijdens de wedstrijd was er nog een bijzonder beeld dat ondertussen viraal gaat op de sociale media. Aan het einde van de eerste helft - toen het al 5-0 stond - ging de Panamese bondscoach aan de Engelse bank praten met Southgate. Misschien om te vragen of ze het een beetje konden beperken in de tweede helft? 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties