Analisten zijn het oneens, maar wat is uw mening: moeten de Duivels vol gaan voor groepswinst?

Analisten zijn het oneens, maar wat is uw mening: moeten de Duivels vol gaan voor groepswinst?

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels pakten zes op zes en zijn zo al zeker van de achtste finales. Tegen Engeland kunnen ze groepswinst pakken, maar de vraag is stilaan of ze dat wel willen.

De tweede van groep H krijgt een rustdag meer én heeft bovendien minder kilometers te reizen op weg naar de uiteindelijke finale. Als klap op de vuurpijl zouden mogelijk enkele kleppers als Duitsland en Brazilië kunnen worden ontlopen. Een ideetje?

"Laat ons eerst afwachten hoe het in de andere groepen allemaal verder gaat gaan", predikt Frank Boeckx in Villa Sporza. "Voor mij is het moeilijk om te zeggen of je er rekening mee moet houden, de Duivels zitten in het momentum en in het elan, dat is ook belangrijk."

Reizen

Franky Van der Elst vult aan: “Dat je minder moet reizen en het tot een minimum kan beperken, dat is wel een argument om het te overwegen. Dat zou wel goed zijn, want dat kruipt in de kleren. We moeten wel het momentum behouden en niet te veel gaan wisselen.”

Marc Degryse heeft dan weer een andere mening: “Je zit op een WK. Je kan toch niet plots in een match stoppen met voetballen? Iedereen wil winnen, verder denken is op dat moment echt geen optie volgens mij", zou hij gewoon gaan voor de overwinning.

Wat moeten de Rode Duivels doen?

78%
22%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties