Franck Boeckx scherp voor 'supporters': "Dat is het levende bewijs dat idioten ook naar voetbal kijken, geen aandacht aan schenken"

Franck Boeckx scherp voor 'supporters': "Dat is het levende bewijs dat idioten ook naar voetbal kijken, geen aandacht aan schenken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbal duurt 90 minuten en aan het einde winnen de Duitsers. Het was afgelopen weekend opnieuw waarheid na de match tegen Zweden.

Na de match werd Jimmy Durmaz echter zwaar gehekeld via de sociale media, waarbij zelfs doodsbedreigingen aan hem en zijn familie werden geuit.

De Zweed met Aramese roots kwam vervolgens met een knap statement samen met de rest van de Zweedse ploeg. "F*ck Rasism", klonk het onder meer.

Grote klasse vs Idioten

“Hier kan je enkel maar meeklappen met die jongens van Zweden. Hoe Durmaz er mee omgaat en hoe die ploeg er letterlijk en figuurlijk achter staat. Dat getuigt van groot respect en klasse", was Frank Boeckx duidelijk in Villa Sporza.

"En de mensen die zo’n dingen doen? Het levende bewijs dat idioten ook naar voetbal kunnen kijken. Dit zijn idioten en daar moeten we eigenlijk geen aandacht aan schenken.” Waarop Marc Degryse inpikte: “Het is niet het eerste verhaal op dit WK. Je had na die eerste wedstrijd ook al Sanchez bij Colombia die doodsbedreigingen kreeg. Het is echt niet normaal en het gaat er echt wel ver over.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties