Wat doen we nu tegen Engeland? Vertonghen blaast warm en koud: "Ik reis niet graag, maar met opzet verliezen..."

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Dedovsk
| 0 reacties
Wat doen we nu tegen Engeland? Vertonghen blaast warm en koud: "Ik reis niet graag, maar met opzet verliezen..."

Jan Vertonghen is één van de grootste kanshebbers om aan de kant te blijven voor de wedstrijd tegen Engeland. Hij heeft immers al een gele kaart achter zijn naam staan.

"Op zich is die wedstrijd tegen Engeland bijzonder omdat ik al zes jaar in Engeland speel, maar ik ben hier niet speciaal om tegen hen te spelen. Als ik niet speel, zie ik ze wel naast het veld", aldus Vertonghen. "Het is een match waar veel over gezegd is, gelukkig zijn we al gekwalificeerd." Met die gele kaart start hij wellicht niet. "Ze worden makkelijk gegeven, het is te overwegen, maar de coach moet beslissen."

De jongens die spelen gaan alles doen om die match te winnen, denk ik. Zo sta ik toch altijd op het veld

Als tweede moet er minder gereisd worden, zullen de Rode Duivels trachten de groepswinst te vermijden. "Senegal, Japan en Colombia lijken allemaal sterk. Vooral Senegal heeft mij verrast. In oktober speelden we tegen Japan en toen waren ze ook heel sterk. We willen toch die wedstrijd winnen. Ik denk dat de jongens die spelen alles gaan doen om die match te winnen, zo sta ik toch altijd op het veld. Anderzijds reis ik ook niet graag te veel tijdens zo'n tornooi."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties