Technisch directeur Van Puyvelde met grote glimlach: "Dit signaal kan tellen!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Rusland
| -1 reacties
Technisch directeur Van Puyvelde met grote glimlach: "Dit signaal kan tellen!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zitten in een zware tabelhelft. Daar hebben ze zelf voor gezorgd door vol voor winst te gaan tegen Engeland. Zouden ze dat leuk vinden bij de KBVB? Jawel hoor! Technisch directeur Chris Van Puyvelde vond het zelfs schitterend.

"Ik ben heel tevreden met twee dingen. Eén: dit is de bevestiging van onze sterke kern. We kunnen met twee ploegen spelen! Twee: we kregen heel wat kritiek toen we oefenmatchen tegen Mexico en Japan inlasten. Nu zijn het twee ploegen waar we tegen zullen of kunnen spelen", aldus Van Puyvelde.

Dat het logistiek een zware dobber wordt is een understatement. "Maar kijk, we stuurden al een kok vooruit intussen naar Rostov. Daarom hebben we er ook drie mee, omdat we ver wilden geraken. En vandaag moeten we voor de rest in actie schieten. Dat we veel moeten reizen? Ze hebben genoeg gerust", lachte hij.

"We hebben al iets neergezet door die negen op negen. Dit signaal van deze groep was zo groot. Het leukste is dat er niet veel gepraat werd, maar wel gedaan werd. Dat was in het verleden anders. We hebben de wereld laten zien dat we ambitie hebben!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties