Roberto Martínez zit tegen Japan ineens met luxeprobleem en moet keuzes maken: "Dan zal ik mijn beslissing nemen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Roberto Martínez zit tegen Japan ineens met luxeprobleem en moet keuzes maken: "Dan zal ik mijn beslissing nemen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ene moment zit je met defensieve kopzorgen en het andere moment is er ineens geen vuiltje meer in de lucht en kan je bij wijze van spreken twee driemansdefensies opstellen. Alleen maar positief natuurlijk voor bondscoach Roberto Martínez, die wel nog niet weet wie morgen zal spelen.

Of de Spaanse bondscoach liet in ieder geval toch nog niet in zijn kaarten kijken. Kompany en Vermaelen zijn in ieder geval fit, laat daar geen twijfel over bestaan. Boyata moet dan ook vrezen voor zijn stekje. "Wie zal spelen? Ik heb mijn keuze nog niet gemaakt. In dat opzicht is de training van vanavond belangrijk, dan zal ik mijn beslissing nemen." 

Geen geheimen

Japan onderschatten doet Martínez allerminst, hij kent de tegenstander dan ook goed: "We hebben al tegen hen gespeeld en toen wonnen we maar nipt met 1-0. Ze hebben nu wel een andere bondscoach dan toen, maar het zijn nog steeds dezelfde spelers. Japan heeft geen geheimen voor ons", klinkt het overtuigd. 

Wat niet wegneemt dat hij op zijn hoede is voor de wapens van de Samurai Blue: "Ik verwacht een heel moeilijke match. Een wedstrijd waarin we constant geconcentreerd moeten zijn omdat ze in staat zijn om problemen te veroorzaken door hun dynamische manier van spelen en het aantal spelers dat ze kunnen doen opduiken in het strafschopgebied van de tegenstander."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties