Kippenvel: legendarische ex-doelman Peter Schmeichel pakt uit met prachtige boodschap voor zijn ontroostbare zoon Kasper

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
Kippenvel: legendarische ex-doelman Peter Schmeichel pakt uit met prachtige boodschap voor zijn ontroostbare zoon Kasper
Foto: © photonews

Met een gestopte elfmeter in het staartje van de verlengingen leek Kasper Schmeichel goed op weg om de held van de Deense natie te worden. De 31-jarige doelman van Leicester City moest het in de beslissende penaltythriller echter afleggen tegen zijn Kroatische collega Danijel Subasic.

En die klap kwam bijzonder hard aan bij de blonde reus, ontroostbaar was hij na afloop. De penaltyspecialist geklopt op zijn terrein en WK-exit voor een nochtans sterk Denemarken.

Papa Peter, de legendarische ex-doelman van Manchester United, maakte het allemaal vanop de eerste rij mee in het Nizhny Novgorod Stadium en werd eveneens van de ene emotie in de andere gestort. 

Prachtboodschap

Hoe pijnlijk en jammer de uitschakeling ook moge wezen, de 54-jarige vader van Kasper weet zijn zoon op een prachtige manier te troosten. Op Twitter pakt hij uit met een emotionele boodschap, vergezeld van een foto uit de oude doos. 

"Hier zijn geen woorden voor, maar ik kan niet trotser zijn op mijn zoon en zijn ploegmaats, mijn land, de hele technische staf én onze geweldige bondscoach Åge Hareide. Wanneer alle tranen opgedroogd zijn, zullen we met z'n allen beseffen hoe fantastisch we gepresteerd hebben."

Stort €50 en speel met €150