Roberto Martínez krijgt fikse waarschuwing: "Anders ben je een vogel voor de kat"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Roberto Martínez krijgt fikse waarschuwing: "Anders ben je een vogel voor de kat"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heerlijk waren de beelden van een dolblije Roberto Martínez na die 3-2 van Nacer Chadli diep in de toegevoegde tijd. Maar de Spaanse bondscoach zal ondanks alle vreugde toch dingen gezien hebben die hem zorgen baren.

En hij is niet de enige die die zaken gezien heeft, de hele natie kon het aanschouwen. "Als de Rode Duivels vrijdag opnieuw 60 of 70 minuten acteren op het niveau van gisteren tegen Japan, dan zullen die laatste 20 minuten er niet meer moeten komen. Brazilië zal dan al lang klaar zijn met de Rode Duivels", vertolkt Peter Vandenbempt een gevoel dat ongetwijfeld bij heel wat Belgische voetbalfans leeft. 

Vogel voor de kat

"Ik ben benieuwd of Martínez zijn systeem gaat veranderen voor één wedstrijd, terwijl hij het toch bijna twee jaar lang anders heeft gedaan met die drie verdedigers. In elk geval: spelen en aanvallen en niet scherp verdedigen zoals tegen Japan is geen optie. Er zal beter en compacter moeten verdedigd worden tegen Brazilië want anders ben je een vogel voor de kat en dat kan niet de bedoeling zijn", klinkt het bij Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties