Showman Neymar treitert Mexicanen na kwalificatie: "Ze hadden een grote mond voor de match, maar wij hebben ze naar huis gestuurd"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Showman Neymar treitert Mexicanen na kwalificatie: "Ze hadden een grote mond voor de match, maar wij hebben ze naar huis gestuurd"
Foto: © photonews

Neymar eiste gisteren weer een opvallende hoofdrol op bij Brazilië. De sterspeler van PSG scoorde de verlosssende 1-0, gaf een assist voor de 2-0 én voerde ook weer een opzienbarend toneelstukje op. En dan moest zijn reactie na afloop nog komen...

De 26-jarige winger en matchwinnaar kreeg de vraag of hij het niet moeilijk vindt om rustig te blijven want uiteindelijk wordt hij elke match behoorlijk stevig aangepakt door de tegenstander(s): "Het is niet makkelijk, maar ik moet niet als enige speler die harde aanpak ondergaan. Ik incasseer gewoon", aldus een laconieke Neymar.  

Veel praatjes

"Iemand stapte ook bewust op mijn voet toen ik al buiten het veld lag. Ik vind dat niet kunnen, maar wat kan ik er tegen doen? Zij hadden veel praatjes voor de match en nu hebben wij ze naar huis gestuurd", knipoogde de onnavolgbare flankaanvaller. En de kritiek aan zijn adres? "Daar trek ik mij niks van aan. Ik ben een profvoetballer en die moet antwoorden op het veld."

Al had hij ook nog een compliment in petto voor een tegenspeler, met name Guillermo Ochoa alias de doelman van Standard: "Hij is een fantastische keeper. We weten allemaal hoeveel kwaliteiten hij heeft. Hij heeft het ons enorm lastig gemaakt om te scoren, maar ik ben een Braziliaan en Brazilianen geven nooit op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties