WK-debacle zindert nog na, maar Duitsland twijfelt niet lang om knoop door te hakken omtrent toekomst Joachim Löw

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
WK-debacle zindert nog na, maar Duitsland twijfelt niet lang om knoop door te hakken omtrent toekomst Joachim Löw
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Duitsland zijn ze nog altijd niet goed van die totaal onverwachte WK-uitschakeling, maar toch hebben ze niet lang gewacht om een beslissing te nemen over de toekomst van bondscoach Joachim Löw.

De 58-jarige Löw beschikte door zijn prestaties in het verleden - zoals bijvoorbeeld de wereldtitel van 2014 - over het nodige krediet en dat houdt hem uiteindelijk ook in het zadel, ondanks die beschamende laatste plaats in de groepsfase met amper drie puntjes.

Statement

Het contract van de baas van de Mannschaft liep hoe dan ook nog door tot 2022 en hij krijgt dan ook het vertrouwen om zijn werk helemaal af te maken. "In een onderhoud heeft Joachim duidelijk gemaakt dat hij bondscoach wil blijven", klinkt het in een statement.  

"Hij wil het team vertrekkende vanuit zijn visie heropbouwen. Ondanks de ontgoocheling over het WK in Rusland heeft hij nog genoeg energie en motivatie om Duitsland voor te bereiden op de toekomstige uitdagingen. Een snelle en oppervlakkige analyse heeft geen enkele zin. In de weken die volgen, zullen we een fundamentele evaluatie maken en de uitkomst bespreken voor de volgende interland."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties