Reactie Tielemans krijgt ervaring mee van Martinez: "Ik heb zijn vertrouwen altijd beloond"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Kazan
| 0 reacties
Tielemans krijgt ervaring mee van Martinez: "Ik heb zijn vertrouwen altijd beloond"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

't Is niet geloven: iedereen bij de groep van 23 gunt elkaar het succes. Ze vieren het ook als groep. Roberto Martinez heeft erin gepompt dat het collectief wint, zelfs als ze niet spelen. Maar Youri Tielemans, die kreeg verrassend wel nog tien minuten.

Tielemans wordt door Martinez gezien als de toekomst van ons voetbal. Hij wil de 20-jarige middenvelder dan ook zoveel mogelijk ervaring laten opdoen. Zelfs in een moeilijk matcheinde als tegen Brazilië. Hij had ook een meer ervaren man als Dembélé kunnen laten invallen.

"Het teken dat hij vertrouwen heeft in mij. Maar ik denk dat ik dat vertrouwen ook teruggegeven heb in de matchen waarin ik mocht starten en mocht invallen", aldus Tielemans.

"Natuurlijk ben ik blij dat ik dit mocht meemaken. Ik ben heel fier op de groep, iedereen heeft voor elkaar gevochten. En de trainer heeft een sterk tactisch plan neergezet. Ik heb die tien minuten eigenlijk niet speciaal traag beleefd. Ik stond al klaar van de 65ste minuut. Die minuten tot ik mocht invallen... Die duurden lang. Nu is het gewoon genieten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties