Wat een vertrouwen! "Iedereen denkt dat we kunnen winnen van Frankrijk" en "Er uit gaan, zou op eender welk moment nu een ontgoocheling zijn"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moskou
| 0 reacties
Wat een vertrouwen! "Iedereen denkt dat we kunnen winnen van Frankrijk" en "Er uit gaan, zou op eender welk moment nu een ontgoocheling zijn"
Foto: © photonews

Zoals we al schreven, de honger is bijlange nog niet gestild. Dat werd vandaag nog maar eens bevestigd door Nacer Chadli en Thomas Vermaelen. De twee Duivels spraken over Frankrijk en niet alleen daarover. Ze kijken al verder.

Brazilië, dat zal een mooie herinnering worden, maar op dit moment is die match bij geen enkele Rode Duivel nog belangrijk. "Die match tegen Brazilië was op dat moment de belangrijkste uit ons leven, maar nu is dat Frankrijk", bevestigde Chadli wat er leeft in de groep.

"Als je Brazilië verslaat moet je niemand meer vrezen. Als je schrik hebt van een ploeg, kan je je spel niet spelen. En wij hebben geen schrik. Dat is niet eigen aan deze groep. Het verleden is niet belangrijk, wat belangrijk is, is wat we nu willen doen", aldus de winger, die duidelijk de plaats van Thomas Meunier zal innemen.

Wij geloven er in, het zou raar zijn indien dat anders was

Dat betekent dat er een plaatsje vrij komt voor Vermaelen. "Ik weet het nog niet, maar ik hoop het wel. Met Vertonghen links van mij? Zo hebben we ook het laatste kwartier tegen Brazilië gespeeld hé!"

"We hebben geleerd uit de ervaringen uit de vorige toernooien. Intussen zijn een aantal spelers ook gegroeid in hun rol bij hun clubs. Kijk naar De Bruyne of Hazard. Die nemen dat ook mee naar de nationale ploeg."

"Ja, we zitten in de halve finale en dat is mooi. Maar wij willen voorbij Frankrijk naar de finale en die ook winnen. Het zou anders toch een ontgoocheling zijn, op welk moment we er ook uitgaan. Wij geloven er in, het zou raar zijn indien dat anders was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties