Duivels weten hoe ze Mbappé gaan afstoppen en spreken over dé cruciale duels in de match

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moskou
| 0 reacties
Duivels weten hoe ze Mbappé gaan afstoppen en spreken over dé cruciale duels in de match
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt een duel onder mannen dinsdag. De Brazilianen moesten het veelal van hun techniek hebben, maar bij Frankrijk staat er wat potiger volk tussen de lijnen, in alle linies... Maar de Belgen zijn klaar voor de confrontatie.

Zo krijgt Romelu Lukaku na Miranda een nieuwe beer tegen zich. Samuel Umtiti, de verdediger van Barcelona. "Ik ken hem heel goed ja. Hij is een heel sterke verdediger en Romelu zal er zijn werk mee hebben. Maar ik weet wat Rom kan en hij zal wel oplossingen vinden. Hij kan tegen Frankrijk ook schitteren", meent Barça-speler Thomas Vermaelen.

En België kan rekenen op een schitterend sluitstuk. "Ik heb al met veel goeie keepers samengespeeld, maar ja, Courtois was fantastisch tegen Brazilië. Voor mij is hij de beste keeper van het toernooi", aldus nog Vermaelen. 

En wie gaat er Mbappé stoppen? "Dat moeten we in ploeg doen. We moeten vooral voorkomen dat hij in 1-tegen-1-situaties komt met één van onze verdedigers. Wie de beste speler is van Frankrijk? Op dit moment toch wel Mbappé ja", knikte Vermaelen nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties