Frankrijk vs. België: dit is ons gemengd elftal!

Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 0 reacties
Frankrijk vs. België: dit is ons gemengd elftal!

Frankrijk versus België is de eerste halve finale van het WK. Bij beide teams lopen verschillende talenten rond. Tijd voor een nieuw gemengd elftal.

De doelman

Net als tegen Brazilië kiezen we in doel voor Courtois. Onze nationale nummer 1 is voor velen op dit moment de beste keeper ter wereld. Daar kan Lloris, ondanks zijn sterke toernooi, niet aan tippen.

Verdediging

De flanken in onze 4-3-3 worden bezet dor de Fransen. Pavard is een WK-revelatie, herinner u zijn fantastische goal tegen Argentinië. Op links krijgt Hernandez de voorkeur op onze linksvoetige verdedigers. 

In het hart van de defensie posteren we Varane, impressionant tegen Uruguay. Hij wordt bijgestaan door Alderweireld, al een heel toernooi op niveau.

Middenveld

De andere posities in het veld zijn evident. Controleurs Pogba en Kanté moeten in dit team. Voor hen staat uiteraard De Bruyne die uitpakte met een glansprestatie tegen Brazilië.

Aanval

Voorin staat het trio Hazard, Mbappé en Lukaku. Griezmann kende een moeilijk toernooi en moet het dus afleggen tegen dit drietal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties