Eddy Pepels, masseur van PSV én de Rode Duivels, kreeg een opmerkelijk bericht van grote rivaal bij Ajax over WK-succes
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht

Belgische masseur Eddy Pepels vertelt over het WK-succes van de Rode Duivels

Eddy Pepels, masseur van PSV én de Rode Duivels, kreeg een opmerkelijk bericht van grote rivaal bij Ajax over WK-succes

In de schaduw van de grote namen werkt een zéér uitgebreide staf mee aan het succes van de Rode Duivels. Masseur Eddy Pepels hoort bij die groep. "Ongelooflijk, wat is het voor ons een schitterend toernooi tot nu toe!"

Eddy Pepels maakt deel uit van de medische staf bij PSV, maar vertoeft deze zomer in Rusland om de knopen uit de rug van Hazard en co te wrijven. Uiteraard geniet hij mee van het succes. 

"Voor het WK lazen we zever in een stukje van Ronald Waterreus. Dat ze bij ons elkaar de kleedkamer uit zouden slaan en zo. Wat een grap", vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. "We zijn nu zes weken met elkaar onderweg en er is werkelijk nog geen akkefietje geweest. Het is een hecht team."

'Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest’, appte hij

Pepels kreeg ook al tal van felicitaties en succeswensen. Opvallend genoeg ook van Erik ten Hag, hoofdcoach van grote rivaal Ajax (maar vroeger wel assistent bij PSV, red.). "Dit zie ik een stuk liever dan dat je met PSV feest’, appte hij. Geweldig. Dan voel je de situatie perfect aan. We gaan hier samen alles op alles zetten om het hoogste te bereiken."

Stort €50 en speel met €150