Zelfs in Zwitserland spreken ze over onze Rode Duivels en René Weiler mag zijn licht laten schijnen over onze kansen

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
Zelfs in Zwitserland spreken ze over onze Rode Duivels en René Weiler mag zijn licht laten schijnen over onze kansen
Foto: © photonews

Onze Rode Duivels veroveren de wereld met hun WK-prestaties en ook in Zwitserland weken de kunstjes van Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku de nodige interesse los.

En als de Zwitsers iets willen weten over ons land dan kunnen ze natuurlijk aankloppen bij René Weiler, de man die Anderlecht in het seizoen 2016-2017 naar een 34ste landstitel leidde. "De Belgen zijn hongerig naar succes en willen echt die wereldtitel pakken. Surfend op de golven van het huidige succes denk ik dat ze in de komende twee matchen niet te stoppen zullen zijn", klinkt het bij Watson

De 44-jarige Weiler ziet het dan ook rooskleurig in voor de Rode Duivels, die hij bijzonder hoog inschat: "België beschikt over de ideale mix van mentale, tactische, technische en fysieke kwaliteiten. Dat maakt de Belgische nationale ploeg zo sterk."

Maar dat is lang niet alles: "Daarnaast beschikken de Rode Duivels uiteraard ook nog over de individuele klasse van spelers als Eden Hazard en Kevin De Bruyne, spelers die met één actie een match kunnen beslissen." 


 

Stort €50 en speel met €150