Had de goal voorkomen kunnen worden? De man die Umtiti moest bewaken reageert

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sint-Petersburg
| 0 reacties
Had de goal voorkomen kunnen worden? De man die Umtiti moest bewaken reageert
Foto: © photonews

Ons laten ringeloren op een stilstaande fase... "Heel pijnlijk dat het net op een corner gebeurt", zei Thibaut Courtois. Zijn verdediging was zich daar ook van bewust. Toby Alderweireld was eigenlijk de aangewezen bewaker van Samuel Umtiti.

Maar Umtiti liep zich vrij en troefde dan ook nog Marouane Fellaini af in de lucht. "Heel spijtig, want Marouane kwam misschien een paar centimeter te kort om de bal weg te koppen", zuchtte Courtois nog.

Maar eigenlijk moest dus Alderweireld bij hem staan. "Ja, hij maakte een heel slimme loopactie. En het was een heel lastige corner aan de eerste paal. Die hoekschop was heel goed gegeven: strak en op de perfecte hoogte", vond Toby. "De ontgoocheling is vergelijkbaar met Argentinië ja. Gewoon omdat we weten dat we er alles voor gelaten hebben, alles voor gedaan hebben, alles voor opzij geschoven..."

Maar zelf kan hij wel terugblikken op een sterk toernooi. "Dat was belangrijk voor mij na mijn moeilijke tweede helft van het seizoen bij Spurs. Ik wou bewijzen dat ik fit ben en op het hoogste niveau mee kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties